Vägning!

Goddagens!
Tack alla för gratulationerna på min födelsedag, och lagom till den kom också den magiska första siffran på vågen....6!!!! Helt sjukt, kan inte fatta det. Tittar mig i spegeln och funderar på om vågen verkligen fungerar. Maken har aldrig sett mig väga under 75 kg.
Min man är underbar och klumpig, men menar alltid väl. För några veckor sedan satt vi och pratade om hur han upplevde mig och mitt utseende nu kontra innan op. Då svarar han: - Tro inte att jag älskar dig mer nu för att du blivit smal!!!!................................ Jag blir först stum ( precis som om jag gjort detta för att fjäska för honom )
sen säger jag: -Menar du att du älskade inte mig mindre för att jag var tjock? Han svarar: - ähhhh....ja.....det lät ju faktiskt mycket bättre än det jag sa.
haha, som det kan bli fel när man utrycker sig.....haha, som vi skrattade, han insåg sin klumpighet.
Här kommer vikten!

Dagens vikt var 69,5 kg en viktminskning med -1,4 kg på 24 dagar.     

  minskat med -0,4 

 Mina mål:
1. Gå ner 10 % = 105 kg KLART! 30/6
2. Komma till tvåsiffrigt= 99 kg KLART! 28/7
3. Gå ner 25 % av min vikt (mer än 50 % av min övervikt)= 87 kg KLART! 4/11
4. Bli enbart "överviktig" enligt BMI (75% av övervikten)= 77 kg KLART! 26/1 
5. Gå ner 40 % av min vikt= 70 kg KLART! 13/5
6. Nå normalvikt 25 BMI = 64 kg

Att byta första siffra är också mindre delmål.
Första bytet av förstasiffra till 9! 28/7
Andra bytet av förstasiffra till 8! 6/10

Tredje bytet av förstasiffra till 7! 26/12
Fjärde bytet av förstasiffra till 6! 13/5

Hade 52 kg att gå ner. Total viktminskning 46,5 kg. Har nu 5,5 kg kvar att gå ner. Har gått ner 89,5 % av min övervikt.

Medalj!!

Igår vann Thilde sin första medlaj i tävlingen morgondagarnas i Kristianstad. Hon klarade att simma 25 m bröst på under 28 sek vilket innebär brons medalj, hennes tid var 26,8 sekunder. För att nu vinna silver i just bröstsim ska hon simma 50 m på en viss tid. Detta innebär nu att hon måste finslipa på sin vändning, kommer bli kanon.

Kan berätta att jag var suuuuper nervös denna gången eftersom jag visste att hon kunde ta medalj, var så rädd att hon skulle bli besviken, en liiiiten miss kan ju göra så mycket i denna sporten.

Gör du misstag i tennis (i ett tidigare skede) kan du ju alltid hämta upp det. Gör du ett misstag i simning så hinner du i stort sett inte ikapp.

När TV-teamet var och filmade simningen tyckte de att jag var lugn och ville att jag skulle heja på, vill inte bli en förälder som pressar, men klart man vill visa att man är stolt och glad för deras skull. Dock blir jag väääldigt engagerad när det tävlas!!

Ha det gott!

RSS 2.0