Behandlingar

Äntligen har jag fått tid över till att boka lite egentid på Ren Hud. Det ska vaxas och fixas ögonbryn, fransar och ansikte innan resan. Naglar och hår är redan inbokat hos Red Nails. Dessa två är mina favorit salonger. Visst är det en underbar känsla när man känner sig tillfixad, när man stiger upp och känner sig sliten, så tittar man i spegeln och ser sina mörka ögonfransar, ja jag blir iallafall piggare av det. Hur mycket det än bär emot att säga det så blir ju inte min hud yngre, och jag gör VAD SOM HELST (mwouhahaha)...för att förebygga de där hmmmm........ rynkorna.  

PUSS PÅ ER!


Hamburg

Hej mina vänner!

När allt är så där jobbigt med sjukdomar, ingen sömn = ingen ork då måste man tänka på roliga saker som komma skall eller har varit. Idag tänker jag på vår minisemester i Hamburg vid andra advent. Älskar Hamburg och atmosfären, vi åker dit minst 1 gång/år. Känner mig fri, anonym och obrydd när jag är där. Nedan ser ni mig sittande på en uteservering 3/12 -11 med filt och gasolvärme och pricken över i:et en ÖL! Kan sitta så i timmar och bara titta på folk och snacka skit med min andra hälft.
Kram



Poetisk idag?

Gillar egentligen inte att vara djup men ibland känner man sig lyckligt lottad med familj och vänner. Hoppas att ni var och en känner er viktiga och betydelsefulla. Det är så svårt att visa för alla man älskar hur mycket de betyder, det är de små sakerna som betyder mest.
En trevlig kväll står högt på listan, att veta att man kan ringa när som och fråga om råd eller annat, är sååååå viktigt för mig. Allt har sin tid men alla människor sätter sina spår och formar oss till det vi är och blir. Hoppas att ni mina vänner, familj, kollegor, grannar m.fl. känner er betydelsefulla och essentiella för mig, då som nu. Kram


RSS 2.0