Beslutsångest!

Behöver ny matta i vardagsrummet. Vilken ska jag välja?

Snygg men bara 133 cm i diameter....


Denna är också snygg och finns i antingen 130 eller 200 cm i diameter (vilket jag tycker är lite stort).
Jag har fått höra att man egentligen inte ska ha mattor när man har golvvärme, vet ni om det stämmer?


Får man säga så?

Har funderat en hel del på detta. Det är nämligen så här att jag ÄLSKAR att vara hemma med mina barn, jag kan självklart vara ifrån dem men då helst i ärende av minisemester, fest eller annan egentid så som träning. det tog mig lite tid innan jag insåg detta, vilket skapat lite kaos.

MEEEN Idag känns det som om det vore tabu att säga att man gärna är "hemmafru", jag skulle inte vilja vara det helt och hållet men jag är gärna hemma mer än jag är nu. Finns alltid något att göra, dels med hemmet eller barnen. Nej, jag står för det. Tycker att jag kommit dit jag velat med arbete osv. Borta bra men hemma bäst!!!




en stund på jorden.......

Ibland behöver man tänka på hur bra man har det, men visst är vi funtade så att vi måste söka hela tiden för att inse vad vi verkligen vill och har. Men man måste öva på att finnas här och nu, mindfulness...... lättare sagt än gjort!!
http://www.mindfulnesscenter.se/start.aspx
Tror jag ska undersöka detta ämne närmare. Återkommor säkert ang detta.


Skogsutflykt

Här om dagen gjorde vi en härlig skogsutflykt i Bjärsgård, Klippan. Svärföräldrarna hade gjort pannkakor och till det vispad grädde, sylt, kaffe och must.
Vädret var underbart och vi gick långsamt då barnen önskade det. 5 km tog 2 timmar, dock i ganska kuperad terräng. En riktig sagoskog som Thilde sa.




julmarknad

Länge sedan nu men emellanåt har man mer tid och emellanåt mindre. Denna hösten är späckad. Men försöker få in lite då och då.
Vi var på julmarknad på Wrams gunnarstorps slott. Jätte mysigt, skulle enl. sidor på nätet vara skånes största julmässa men jag tycker att den i Hässleholm är lika stor. Jag, barnen och deras farmor smakede oss mätta på allt möjligt i matbodarna. Inhandlade rökt korv och en dörrkrans. Esther fick rida ponny. 





RSS 2.0