Bänkad i soffan....


....en stund. Ska ta tag i tvätt mm. Har tränat idag och shoppat, behövde bl.a. en bikini inför konferansen på Ystad saltsjöbad. Helgen kommer att vara helt i min smak, slappa varvat med effektivitet. Har endel på "att-göra-listan" men ser det som avkoppling. Mathias ska även klippa äppelträd hos goda vänner. Kram på er alla, bjuder även på bild tagen av Thilde för en stund sedan.


Bilder i profil!

Hej!
Helgen bjöd på Dop i går, av lilla Maja och Elias, min kusin Marias tvillingar. Mysigt dop med härlig präst, jag sjöng Välkommen hem av sonja Aldén, samt Lille du, Matz Blads variant. Inför detta dop hade jag köpt 2 klänningar och en jeansjacka. Dock gick klänningen jag hade på dopet isönder, som tur var hade jag med mig båda till klippan (där vi sov över). Så idag när vi hade årsmöte med Alopeciförbundet syd hade jag denna outfiten. Härligt med vårkläder!



Träningsrapport:

Halloj!
Träning går bra. Styrketränar 2-3 gånger / vecka. Kör 1 gång/ vecka med min PT Johan skiöld som ni kan läsa om här. Går 30 min 3 gånger / v och nu ska det bli 3 gånger i v intervallträning=gång/jogg. Tycker det är super roligt, men visst, jag älskar att träna, låter klychigt men det är sant jag mår bra av det. Skillnaden idag är att Johan berättar hur jag ska göra och tänka vilket ger mig en kick och en MYCKET effektivare träning, jag känner redan skillnad i min hållning, styrka och ork. Det är såå mycket teknik i all styrekträning och mycket man bör tänka på i sin planering av träning. Tränar egentligen mindre nu än de perioder jag tränat som mest men jag har aldrig tidigare kännt såna resultat som jag fått nu. Tack Johan!

Jag har iofs ökat nästan 1 kg i vikt (vilket jag alltid gjort när jag börjat träna) meeen tack vare denna underbara våg som mäter fet och muskler i % visar det sig att jag minskat i fettmassa och ökat i muskelmassa. Så skönt att bli peppad på det viset, annars är det lätt att man blir less och lägger av för man anser att det går åt fel håll.

Så nu fortsätter vi och kör så det ryker!
KRAM

Massagestol


Vi har en underbar massagestol, använder den framförallt när jag har ont i ryggen. Den är kämpebra. Många andra tycker om att sitt i den en stund, stora som små. Här är en Mamma och dotter som härom dagen tog sig en sittning båda verkade tycka det var skönt med massage. Vibrationerna är sööööööövande!!!!



Hämtmat


När vi nu har grejat lite i köket så blir det ju lite hämtmat. Den nya favoriten är Vatikana, med mögelost marinerad kronärtskocka, oliver, paprika och annat gott. En annan som inte ville äta sin egen mat när det fanns gooood Pizza på bordet var våra kompisars lilltjej. Nähä, pizza ska det va annars så äter jag inget alls. Tänka sig att älska pizza och välling, lite skillnad på dessa maträtter, haha.


Krokig fråga.

Jag har ju köpt en ny hatthylla och skohylla som nu är på plats (tack grannen). Nu skulle jag vilja sätta upp lite krokar i den. Dels från bakstycket, dels från hatthyllans undersida, Dessa paren väljer jag mellan, vad tycker ni?



                                ELLER


Hatt och skohyllan

Så här ser de ut, detta är inte hemmifrån vårt, men den ser exakt likadan ut.
Måste nu hitta snygga galgar som passar.


Tack för badkar!


En liten tjejkompis var och hälsade på Esther. De tog sig ett dopp i badkaret och tyckte det var så roligt. Esther tyckte nog det var spännande att bada med någon annan än Thilde, helt plötsligt var hon störst. Sötingar!

Disco

 Fredagen innan sportlovet gick flickorna på sitt första disco. Så spända de var, Thilde hade plockat fram vilka kläder hon skulle ha nästan 2 veckor innan. Dessutom kom hon på samma dag att hon inte hade skor som passade till och vad gör mamma då...??!! Jajamän 2 timmar innan discot kör mamsen och köper, inte ett par utan två par skor till sin manipulativa dotter. Vad gör man inte för sina barn, är jag svag eller? jajamänsan jorusåatte så blidde det. Här är de iallafall, så söta och upppiffade inför kvällen. Och nöjd var hon vid hemkomsten, men det blev ingen dans med pojkar (guuuud vad dum jag var när jag frågade det) man dansar ju alla tillsammans....fattar ju iiiingentiiiiing!


Första simtävlingen för kickan!

Ja, i Lördags var det då dags för Thildes första simtävling. Det gick av stapeln i Tyringe och eter Morgondagens. Nerverna var på helspänn, mest mina faktiskt. Här får några i gänget instruktioner från den ena tränaren Daniel.


Thilde är spänd, lyssnar noga.                                    Vi klappar in deltagarna, kändes högtidligt.
                                              


Här står de från KSLS som var med och tävlade, längst till höger i bild ser vi tränaren Tobias.



Thilde småpratar med en äldre simmare som varit med innan. Sååååå söt hon är, mammahjärtat brister av stolthet.





Startklar....och efter detta dog kameran.... jäv..r! Jaja, Thilde simmade enbart 25 m sträckor i 3 simsätt: bröst, rygg och frisim. På distansen 25 m (som förstagångssimmare får simma) kan man endast ta brons och tävlar bara mot klockan.
Bröst 28 sek, Thilde hade 28,16.... Endast 16 hundradelar ifrån. Och hon

Slagen hjälte....

Halloj på er!
Va igår inne hos grannen med fam. Lantz super kur då hon är jätte förkyld och ont i bihålorna. När jag kom hem hade Esther suttit och lekt för sig själv ute i tvättstugan och antagligen helt plötsligt blivit trött och somnat rakt upp och ner på platsen. Ser det klokt ut eller, hon ligger här och sover...!!!
Jag b ar faktiskt in henne i soffan efter att jag fotat henne, lite kallt på klinker golvet tycker jag, trots vi har golvvärme. Inte speciellt mjukt heller, haha.



Lite projekt...

Blir lite projekt fix ikväll. Dels ska vår händiga vän fixa lite med att iordningställa vårt kök, sätta upp hatthyllan som jag först ska försöka sätta ihop tillsammans med skohyllan. Foton på allt detta kommer såsmåningom. 
Imorgon ska vi upp tidigt för då ska Thilde tävla för första gången i sin simmning, är jag nervös eller......brrrr. Ska bli så spännande. Ha en trevlig kväll och helg.


Liten bagare.

Vår stora kicka har börjat baka. Negerbullar går galant. Nu gick hon över till cheescake. Denna är med hallon. Visst är den fin, och jag hjälpte bara till lite. Den smakade supergott, dock myyyycket mäktigt. Ser ju ut som en konditori tårta!!

RSS 2.0