Medlem i alopeciförbundet...

Gå med som medlem eller värva en stödmedlem! Vi strävar efter att bli ett ”godkänt handikappförbund”. För detta behöver vi bli fler. Varför känns detta så viktigt? - Vår röst skulle bli kraftigare mot politiker etc - Vår ekonomi skulle möjliggöra satsning på barn- och ungdomsverksamhet, sprida information om Alopeci med utökad hemsida, broschyrer mm Alla kan vi bidra. Är du redan medlem, värva då en stödmedlem. Det kan vara en mamma, farmor eller nära vän som känner för Dig. Är du inte medlem, kom med! Fyll i formuläret på denna sidan: http://www.alopeci.se/node/5

Sen kan jag också berätta att den personen som är mest aktiv i förbundet har inte 1000 kr/månad för allt engagemang, samtal mm. Jämför det med många andra organisationer dit man ger pengar där det sitter höjdare med jätte löner. Dessutom vill jag berätta att blir man medlem istället för stödmedlem så får skånes lokalavdelning 100 kr/år av summan som är 250 /år (inte mycket). Stödmedlemar betalar 100/år.

Detta blev ett litet reklam inlägg men det är SÅÅÅÅÅÅ viktigt!
Finns fler barn och vuxna än vad ni tror som har denna sjukdom, många mår väldigt dåligt, Thilde hör inte till dem och det är vi så glada för och jobbar med det var dag.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0