Silver!


Shoppar ju ofta på Aima, en klädbutik bredvid Jansens i Kristianstad. Inhandlade denna för någon vecka sedan men har inte använt den förrän nu. Vad tycks? Var lite skeptisk först men till mina svarta tighta jeans tyckte jag att den blev bra. Den är stickad och sen liksom "målad" med silver eller nåt. 



Kommentarer
Postat av: Alexandra

jag kan alltså inte komma över hur smal du blivit...!ja o tröjan va oxå jätte fin! Mera bilder!Kram kram

2012-02-23 @ 16:22:08
Postat av: Sara

Vad roligt det var att se programmet om Thilde idag, det var så bra. Vad duktigt hon är och vilken härligt grund och trygghet hon verkar ha! Våran linslus syntes ju också vilket var uppskattat här hemma. Vi har väntat, väntat, väntat. Senaste veckorna har Aina och Selma sett trailern för programmet så många gånger och frågat när kommer programmet? Såg att ni är anmälda till lägret även i år vi ska också åka och vi ser verkligen fram emot det.

2012-03-01 @ 23:17:34
Postat av: Sara

Råkade klicka på kommentera innan jag skrev/ Hälsningar Sara

2012-03-01 @ 23:18:34
Postat av: Sara

Vad roligt det var att se programmet om Thilde idag, det var så bra. Vad duktigt hon är och vilken härligt grund och trygghet hon verkar ha! Våran linslus syntes ju också vilket var uppskattat här hemma. Vi har väntat, väntat, väntat. Senaste veckorna har Aina och Selma sett trailern för programmet så många gånger och frågat när kommer programmet? Såg att ni är anmälda till lägret även i år, vi ska också åka och vi ser verkligen fram emot det./ Hälsningar Sara

2012-03-02 @ 09:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0